Infraroodsauna's op maat en naar uw wensen geplaatst


Wij helpen onze klanten graag zo goed mogelijk. Naast de universele modellen bieden wij daarom ook de mogelijkheid tot maatwerk.

 

Hiermee kunnen wij de gewenste sauna op maat maken en aanpassen naar uw ruimte. Hierdoor kan er ook bij gebrek aan ruimte of andere mankementen een sauna geplaatst worden. Daarnaast kunnen wij aan de hand van maatwerk ook een bestaande sauna aanpassen naar uw wensen en voorkeuren.

 

Zo kunnen we bijvoorbeeld extra stralers plaatsen. Aarzel daarom vooral niet op geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dan kunnen we samen bekijken wat technisch gezien mogelijk is.Uw INFRAROODSAUNA geplaatst met het nodige vakmanschap


Bij het op maat maken en het personaliseren van de sauna komt natuurlijk een hele hoop precisie en technisch inzicht kijken. Het is daarom niet onverstandig om dit uit te besteden aan een professional.

 

Daarom staan onze gepassioneerde medewerkers graag voor u klaar.  Zij zijn namelijk allen in het bezit van een ingenieursdiploma. Hierdoor kan je altijd bij ons terecht voor technisch advies en is hoogstaand vakmanschap gegarandeerd. Hierbij hebben wij ook ervaringen met aandoeningen als reuma, fibromyalgie, psoriasis en cvs en kunnen wij u hierin adviseren op het gebied van maatwerk sauna’s.

 

Met inmiddels al 20 jaar ervaring creëren wij de sauna die precies aansluit op uw wensen. Onze werkwijze op uw maat!


Hoe wij te werk gaat hangt natuurlijk af van wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld beginnen bij een basismodel en deze zo goed mogelijk aanpassen naar uw wensen en benodigdheden.

 

Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verlagen of verhogen van een sauna, maar ook aan afschuinen of het bijplaatsen van

Philips full spectrum stralers. Doordat we meestal werken vanuit bestaande modellen, kunnen we de kosten zo laag mogelijk maken. Ook na de installatie kunt u altijd bij ons terecht voor eventuele vragen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de verschillende opties door te spreken.