Verschillende modellen infraroodsauna's


Op zoek naar een kwalitatieve infraroodsauna? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment. Zo hebben we naast 1-, 2- en 3-persoons modellen ook verschillende hoekmodellen. Voor ieder wat wils dus. Al onze modellen zijn scherp geprijsd, hierdoor kunt u optimaal genieten tegen een lage prijs. Een infraroodcabine is niet alleen ontspannend, maar draagt ook bij aan een versterkte immuniteit en aan de stimulatie van de bloedsomloop.

 

Ook voor aandoeningen als reuma, fibromyalgie, cvs en psoriasis kunnen onze infraroodcabines voordelen bieden. Uiteraard voldoen al onze infraroodsauna's aan alle wettelijke eisen en zijn ze ook nog eens wettelijk voorzien van een 2 jaar durende garantieperiode op alle mogelijke gebreken van technische aard. 

 kwalitatieve én Scherp geprijsde infraroodsauna's


Als u bij ons een sauna koopt, handelt u rechtstreeks met de invoerder. Wij importeren namelijk rechtstreeks en verkopen aan particulieren. Hierdoor omzeil je een hoop overbodige tussenpersonen en bespaar je tot wel 50% van de kosten.

 

Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige sauna’s leveren tegen de laagst mogelijke prijzen. 

 

 top-service voor de plaatsing van Infraroodsauna's


Met al meer dan 20 jaar ervaring op de teller, hechten wij grote waarde aan vakmanschap en een goede service. Ons team bestaat uit gepassioneerde werknemers die allen in het bezit zijn van een ingenieursdiploma.

 

Hierdoor gaat onze service verder dan enkel en alleen het installeren van de sauna. U kunt namelijk bij onze medewerkers terecht voor technisch advies of overige vragen. Ook kunnen onze medewerkers bestaande sauna’s verder uitrusten met full spectrum stralers met de Philips Vitae lamp of keramische stralers inclusief hun bediening.

 

Bij ons staat de klant centraal en komen we uw wensen en voorkeuren zo veel mogelijk tegemoet. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken en beantwoorden we al je vragen.